Menut

Vuoden 2023 menut ovat runsaita ja herkullisia, varmasti niistä löytyy jokaiselle mieluisia ruokalajeja. Raaka-aineissa on hyödynnetty mahdollisimman paljon lähialueiden puhtaita, kotimaisia tuotteita.

Menut sisältävät runsaan alkuruoan, monia pääruokia, jälkiruokia, kakkuja sekä kahvin ja teen. Emme peri tilavuokraa (maksat vain hlömäärä * ruoan hinta)

Jos ryhmäsi koko on yli 20, voitte pääsääntöisesti valita minkä tahansa menu­vaihto­ehdon (poislukien ns. yleiset ruokailut joihin on jo oma menunsa määritelty)

Pienemmille ryhmille, alle 20 hlöä, tarjoamme joko päivän buffeemenua (vaihtelee kysynnän mukaan) tai näyttävää vatitarjoilua, jossa ruoat tuodaan isoilla vadeilla pöydän keskelle. Laita viestiä tai soita ja kysy päivän menua tai muita vaihtoehtoja. 

Jos ryhmäsi koko on yli 50 hlö, valittavanasi on edellisten lisäksi allaolevia menuja. Menut on pääsääntöisesti suunniteltu pihatossa (eli vanhassa kivinavetassa) tarjottaviksi, mutta toki menuja voidaan soveltaa muihinkin tiloihin. Suolaiset ja makeat kahvimenut löytyy alempaa.

Ruokailu viikolla ma-to

Tarjoamme viikolla maanantaista torstaihin kausimenua (kevätmenu) hintaan alkaen 30 €/hlö (viikonloppuisin pe-su alk.35 €/hlö). Isommille ryhmille mahdollista tilata lounasta 25 €/hlö (ma-to). Pienemmille ryhmille (esim. 10 hlö) voimme kattaa viikolla vatitarjoiluna/lautasannoksina, varsinkin jos kyseisenä päivänä ei ole buffee-pöytää tarjolla. Kysäise lisää esim. sähköpostilla!

Lautasannosmenu

Lautasannosmenu sopii, jos haluat todellista herkuttelua! Lautasannokset sopivat myös pienille 4-20 hlön ryhmille. Lautasille on koottu suussa sulavia herkkuja alkuruuista jälkiruokiin.

Vatitarjoilumenu

Menuista voimme tehdä myös vatitarjoilumenuja pienemmille ryhmille. Tällöin ruoat tuodaan pöydän keskelle kauniilla vadeilla, jolloin kenenkään ei tarvitse nousta hakemaan ruokaa noutopöydästä. Vatitarjoiluhinnat löytyvät menujen lopusta.

Kahvimenut

Pappilan kahvimenut ovat runsaita ja ruokaisia Pöyhölän tyyliin; On salaatteja rieskoja, rullia, kakkuja, sekä suolaisia, että makeita herkkuja.

Menu muistotilaisuuteen

Viinilistat

Varauskäytännöt