Menut

Vuoden 2022 menut ovat runsaita ja herkullisia, varmasti niistä löytyy jokaiselle mieluisia ruokalajeja. Raaka-aineissa on hyödynnetty mahdollisimman paljon lähialueiden puhtaita, kotimaisia tuotteita.

Menut sisältävät runsaan alkuruoan, monia pääruokia, jälkiruokia, kakkuja sekä kahvin ja teen.

Jos ryhmäsi koko on yli 18, voitte valita minkä tahansa menu­vaihto­ehdon.

Pienemmille ryhmille, alle 18 hlöä, tarjoamme joko päivän buffeemenua (vaihtelee kysynnän mukaan) tai näyttävää vatitarjoilua, jossa ruoat tuodaan isoilla vadeilla pöydän keskelle. Laita viestiä tai soita ja kysy päivän menua tai muita vaihtoehtoja.

Lautasannosmenu

Lautasannosmenu sopii, jos haluat todellista herkuttelua! Lautasannokset sopivat myös pienille 4-20 hlön ryhmille. Lautasille on koottu suussa sulavia herkkuja alkuruuista jälkiruokiin.

Vatitarjoilumenu

Menuista voimme tehdä myös vatitarjoilumenuja pienemmille ryhmille. Tällöin ruoat tuodaan pöydän keskelle kauniilla vadeilla, jolloin kenenkään ei tarvitse nousta hakemaan ruokaa noutopöydästä. Vatitarjoiluhinnat löytyvät menujen lopusta.

Kahvimenut

Pappilan kahvimenut ovat runsaita ja ruokaisia Pöyhölän tyyliin; On salaatteja rieskoja, rullia, kakkuja, sekä suolaisia, että makeita herkkuja.

Menu muistotilaisuuteen

Viinilistat

Varauskäytännöt