Ajan­kohtaista

 Aurinkoista kesän alkua!

Alapuolelta löydät tapahtumakalenterin! Tarjolla on monenlaista ruokailua myös ihan yksittäisille asiakkaille. Klikkaamalla esim. kuohuviinibrunssi-painiketta, menu avautuu sinulle. Pöytävarauksien tekeminen on aina suotavaa kuohuviinibrunsseille, näin osaamme varautua oikeaan hlömäärään ja samalla varmistat paikkasi seurueellesi. Kesälounaalle ei tarvitse pöytävarausta ellei kyse ole isommasta ryhmästä.

Alapuolelta löytyy sunnuntain kuohuviinibrunssi-menu (tarjolla aina sunnuntaisin). Teemme myös ns. perjantai-kasseja perheille noudettavaksi viikonlopun ruokailuja varten. Isommille ryhmille myös noutomenuja!

Uudet juhlamenut löydät kohdasta juhlat pappilassa, ja jos haluat tilata ryhmällesi valmiit ruoat vaikkapa kotiin, niin noutomenu-osiosta löydät runsaasti vaihtoehtoja (löytyy noutoruoka/pitopalvelusta). Myös pitopalvelu muualla kuin pappilan tiloissa onnistuu tarjoilujen kera, silloin laskemme yksilöllisen tarjouksen riippuen menusta, hlömäärästä, juhlapaikan sijainnista yms. Vaihtoehtoja löytyy siis monenmoisia! 

Kesällä meillä on taas kesälounasta tarjolla, kesäkuussa 7.6. alkaen ke-pe (juhannusviikolla poikkeavat ajat) ja heinäkuussa ti-pe. Hinta on 25 €/hlö. Kesälounaalle ei tarvitse pöytävarausta.

Myös pelkkä kahvittelu onnistuu kesälounaan aikana, tule vaikka pyörälenkille ja päiväkahville! Herkkukahvittelu-kerrosvati sisältää kahvin/teen kera 3-4 suolaista lajiketta ja 3-4 makeaa lajiketta. Sen hinta on 16 €/hlö. Myös pappilan täytekakkupala/leivos + kahvi santsikuppeineen onnistuu hintaan 6,50 €/hlö. Meillä tehdään myös ihania jäätelöannoksia! Tule herkkuttelemaan 🙂

Olemme avoinna lounasaikojen puitteissa kesäkuussa ke-pe klo 11.30 – n. klo 15 saakka (juhannusviikolla poikkeavat ajat) ja heinäkuussa ti-pe klo 11-16 (lounas päättyy klo 15). Olemme avoinna myös sunnuntaisin klo 12-15, jolloin myös pelkät kahvittelut onnistuvat kuohuviinibrunssin lisäksi. Lauantain aukioloaikoja voi tiedustella erikseen, koska silloin meillä on hääjuhlia ja muita ns. yksityistilaisuuksia enemmän. TERVETULOA!poyholanpappila@gmail.co poyholanpappila@gmail.comail.co

 TAPAHTUMAKALENTERI:

Pe 26.5. Perjantain ruokakassi vko 21 (26.5.)

Pe 26.5. iltaruokailu klo 18 alkaen, tarjolla 35 €/hlö pitopöytä

Su 28.5.  KUOHUVIINIBRUNSSI sunnuntaisin  klo 12-15

Ke 31.5.  LOUNAS klo 12-14, 25 €/hlö (otetaan pöytävaraukset!)

Pe 2.6. EI perjantai-kasseja yo-kiireiden takia

Su 4.6.  KUOHUVIINIBRUNSSI sunnuntaisin klo 12-15

Ke 7.6. KESÄLOUNAS alkaa ke-pe, klo 11.30-14.30 (ei tarvitse pöytävarausta) (juhannusviikolla olemme vain keskiviikkona avoinna) (heinäkuussa ti-pe klo 11-15), 25 €/hlö (lapset 1 €/ikävuosi 13 v. asti)

Pe 9.6. Perjantain “mökkikassi” vko 23

 

Pöytä- ja kassivaraukset puh. 050 307 8387 tai poyholanpappila@gmail.com