Ajan­kohtaista

 Aurinkoista kevättä!

Alapuolelta löydät tapahtumakalenterin! Tarjolla on monenlaista ruokailua myös ihan yksittäisille asiakkaille. Klikkaamalla esim. kuohuviinibrunssi-painiketta, menu avautuu sinulle. Pöytävarauksien tekeminen on aina suotavaa, näin osaamme varautua oikeaan hlömäärään ja samalla varmistat paikkasi seurueellesi.

Huhtikuussa pääsiäisvkoloppuna on tarjolla runsas pääsiäismenu. teemme myös pääsiäiskasseja mukaan noudettaviksi, minimi 2 hlö:lle sekä noutomenuja isommille ryhmille. Lisäksi teemme ns. perjantai-kasseja perheille noudettavaksi viikonlopun ruokailuja varten. Kts. alapuolelta!

Uudet juhlamenut löydät kohdasta juhlat pappilassa, ja jos haluat tilata ryhmällesi valmiit ruoat vaikkapa kotiin, niin noutomenu-osiosta löydät runsaasti vaihtoehtoja (löytyy noutoruoka/pitopalvelusta). Myös pitopalvelu muualla kuin pappilan tiloissa onnistuu tarjoilujen kera, silloin laskemme yksilöllisen tarjouksen riippuen menusta, hlömäärästä, juhlapaikan sijainnista yms. Vaihtoehtoja löytyy siis monenmoisia! 

Vappubrunssi ja äitienpäivämenut ilmestyvät tapahtumakalenteriin hieman myöhemmin, voit kuitenkin tehdä niihinkin jo pöytävarauksia! Ja kesällä meillä on taas kesälounasta tarjolla, kesäkuussa 7.6. alkaen ke-pe (juhannusviikolla poikkeavat ajat) ja heinäkuussa ti-pe. Hinta on 25 €/hlö. TERVETULOA!poyholanpappila@gmail.co poyholanpappila@gmail.comail.co

TAPAHTUMAKALENTERI

PERJANTAIN RUOKAKASSI 31.3.23

2-5 hlö:n ruokakasseja viikonlopuksi myytävänä, nouto pe tai la. Pakattu kertakäyttöastioihin. Tilaukset sähköpostiin viim. ke 29.3.

SU 2.4. KUOHUVIINIBRUNSSI sunnuntaisin

jatkossa joka sunnuntai kuohuviinibrunssi (paitsi pääsiäisenä ja äitienpäivänä oma menunsa, juhanuksena olemme suljettuna). Kuohuviinibrunssit lajikkeet vaihtelevat viikottain, mutta perusrunko säilyy samana. 

PÄÄSIÄISMENU, tarjolla la-ma 8.-10.4. 

Herkullinen ja runsas pääsiäismenu katettuna la-ma klo 12-15. Kysynnän mukaan voimme tehdä menua iltapäivästä myöhemminkin (myös pitkäperjantai mahdollinen ryhmäruokailulle!)  Muistathan jättää pöytävarauksen ajoissa!

PÄÄSIÄISEN PERJANTAI-KASSI 7.4.23

Pääsiäimenu kotiin haettuna minimi 2 hlö:lle. Tutustu menuun yläpuolelta ja tee varauksesi ajoissa! Isommille ryhmille (alk. 12 hlö) löytyy 2 erilaista pääsiäisen-noutomenua 

PÄÄSIÄISEN NOUTOMENUT ryhmille

PERJANTAIN RUOKAKASSI 14.4.23

16.4. KUOHUVIINIBRUNSSI sunnuntaisin klo 12-15

23.4. HÄÄMESSUT KLO 10-12

23.4. KUOHUVIINIBRUNSSI KLO 13-16 (huom. vasta klo 13 alkaen!)