Nouto­menut & pito­palvelu

muissa kuin pappilan tiloissa

Olemme järjestäneet yritystilaisuuksia, syntymäpäiväjuhlia, häitä, rippijuhlia, yo-juhlia, sekä muistotilaisuuksia, ym. jo 20 vuoden ajan. –23 (3)

Pöyhölän noutomenut

Noutomenut tarkoittavat pappilasta noudettua kokonaisuutta. Noutomenuihin ei siis sisälly tiloja tai tarjoilua. Noutomenuja on erilaisia, niitä joihin kuuluu lämmin ruoka tai löytyy myös pelkkiä salaatti/voileipäkakku-menuja. 

Salaatit ovat lasikulhoissa ja lämpimät ruoat lämpölaatikossa keraamisissa astioissa ja säilyvät lämpölaatikossa useamman tunnin kuumina (ei kannata avata lämpölaatikkoa ennen ruokailua etteivät ruoat jäähdy). Ruoat ovat valmiina pöytään nostettaviksi.

Huom.

  • Ota itse mukaan pakkausmateriaalia kylmille ruoille (pahvilaatikoita, kylmäkalleja tmv.) niin halutessasi, (salaatit ym. on kyllä kelmutettu kuppeihin/vadeille, mutta asiakas huolehtii itse autoon pakkaamisesta)
  • Hintaan ei sisälly leipiä, levitteitä eikä juomia.
  • Minimitilaus 15 hlö
  • Maksu hakiessa joko kortilla tai käteisellä tai ennakkoon laskulla.

Laajoja erityisruokavalioita (mausteallergiat yms.) emme pysty ottamaan huomioon noutomenuissa. Pääosin kaikki on laktoositonta ja hyvin moni lajike gluteenitonkin. Kysy erityisruokavalioista tarkemmin puhelimitse tai sähköpostilla.

 

Pöyhölän catering -pitopalvelu

Pitopalvelu tarkoittaa asiakkaan omissa tiloissa tarjoilua, ei siis pappilan tiloissa! Pappilassa tarjoiltavat menut löytyvät juhlat pappilassa-osiosta. Soita tai laita viestiä rohkeasti, voimme miettiä oman menukokonaisuuden juuri sinun toiveidesi mukaan. Kysy sähköpostilla, niin lähetämme sinulle menuehdotelmaa. Jos emme itse pääse tarjoilemaan, mutta pystymme tekemään ruoat, niin meillä on yhteistyökumppaneita, joiden kanssa pystymme hoitamaan tarjoilun.  Muistathan mainita tarjouspyynnössäsi päivämäärän, arvioidun henkilömäärän, juhlapaikan sijainnin jne.

Catering hääjuhliin

Laadimme tarjouksen yksilöllisesti, riippuen mm. juhlapaikasta, etäisyydestä ja paikan varustetasosta. Käymme n. 100 km säteellä catering-keikoilla.

Astia­vuokraus:

  • Ruokalautaset, haarukat, veitset, juomalasi, kahvikuppi+tassi, pullalautanen, kahvilusikka – setti, yli 75 hlö 1,25 €/hlö, yli 50 hlö 1,50 €/hlö, 20-50 hlö 1,75 €/hlö (likaisena palautus +1,50 €/hlö lisähintaa)
  • Kysy tarjousta viini- ja konjakkilaseista ynnä muista astioista.

Täytekakut ja muut makeat

Teemme tilauksesta täytekakkuja ja muita leivonnaisia. Kysy tarjousta täytekakusta, hinnat vaihtelevat koon, täytteiden ja koristeiden mukaan. 

Voileipäkakut ja muut suolaiset

Myös voileipäkakut ja muut suolaiset kuuluvat valikoimiimme.