Häät

Vietä unelmahääsi Pappilan maalaisromanttisessa tunnelmassa. Nauti hääpäivästäsi rakkaiden ihmisten ympäröimänä, tunteella valmistettujen herkkujen parissa ja viehättävässä ympäristössä.

Kun harkitsette Pöyhölää hääpaikaksenne, olette tervetulleita tutustumaan paikkaan. Voitte ottaa mukaan myös vanhempanne tai ystäviänne. Emme vuokraa pelkkää tilaa, vaan meiltä tulee myös aina tarjoilut.

 Hääjuhla v. 2024

Hinta koostuu

– Valittu häämenu (sis. koristelut)

– Viinit ym. alkoholijuomat

– Iltapala

– Tilavuokra

– Majoitustilat

 

Tilavuokra 0 €, jos hlömäärä yli 110 aikuista!

Tilavuokra pihatosta eli vanhasta kivinavetasta on kesä-elokuussa hääjuhlissa 450 € (toukokuu tai syyskuu 400 €). Tilavuokra sisältää juhlatilan juhlapäiväksi käyttöön yöhön klo 01.30 asti. Jos juhlat halutaan järjestää sekä pappilan päärakennuksessa että pihatossa, niin tilavuokra on silloin suurempi. (Päärakennuksessa on lauantaisin lounasta yms.)

Lauantaisin hääjuhlassa pienin laskutettava henkilömäärä on 40 henkilöä.

 

 Hääjuhla v. 2025

 Lauantain hääjuhlat järjestämme vain pihatto-rakennuksessa (vanha kivinavetta). Päärakennuksessa meillä on kesälauantaisin lounasta yms. Pihattoa voi tulla laittamaan jo edellisenä päivänä ja me voimme myös sitä koristella, niin sovittaessa. Meiltä löytyy paljon erilaisia koristelutarvikkeita. Pöytäkartta-suunnitelmat voi lähettää meille jo aiemmin, niin pääsemme laittamaan pöydät järjestykseen ja liinoittamaan ne jo valmiiksi.  Me katamme pöytiin servetit (sovittu hääpalaverissa että millaiset), välineet ja lasit, muiden koristeiden laitosta sovitaan hääparin kanssa erikseen. V. 2025 pihaton tilavuokra on 500 € (toukokuussa ja syyskuussa 450 €). Pihattoa pystytään jonkin verran lämmittämään, joten touko- ja syyskuussakin siellä tarkenee. Siivous kuuluu hintaan eli riittää kun viette omat tavaranne pois sunnuntaihin klo 11 mennessä (tai muutoin ne raivataan jonnekin meidän jemmaan, josta voitte ne myöhemmin hakea, koska sunnuntaisin meillä saattaa olla rippijuhlia yms. kyseisessä tilassa) Meillä on anniskeluoikeudet, joten kaikki alkoholijuomat (ja holittomat) tulevat meidän kautta, pyrimme pitämään alkoholihinnoittelun edullisena hääjuhlissa.  Hääpari voi halutessaan tarjota vieraille ennaltasovittuja juomia ja/tai  vieraat ostavat baaritiskiltä itse haluamiaan juomia.  Meillä on äänentoisto, videotykki, valkokangas, “discovalot” yms. pihatossa. Jos et ole tilannut juhliisi bändiä, niin esim. spotifyn kautta onnistuu musiikin soittaminen. Valomerkki viimeistään klo 1.30 (viimeinen lopetusaika klo 2.00).

Häämenut

Häät ovat ainutlaatuinen juhla ja haluamme onnistua siinä Teidän kanssanne täydellisesti. Tämän takaa hyvä etukäteissuunnittelu, vahva osaaminen, riittävä työvoima, iloinen palveluasenne ja hyvät puitteet. Ensi kesän varaustilannetta voi tiedustella sähköpostitse tai puhelimitse.

Menuhinnat sisältävät:

  • valitun menun & hääkakkukahvit
  • juhlapaikan peruskoristelun (mitä meiltä varastoista löytyy)
  • liinat & servietit
  • kynttilät tai tuikut (valkeat peruskynttilät)
  • tarjoilun
  • alv
  • siivoukset
  • suunnitelupalaverin ja tutustumiskäyntejä
  • kukat voi tuoda itse tai sitten meiltä tulee luonnonkukkia