Juhla­tilat

Pappilan päärakennuksessa on paikkoja jopa noin 120 hlö:lle. Pääsaliin mahtuu noin 50-60 hlö ja pienempiä huoneita on kolme, joissa kussakin paikkoja vajaa 20 kpl. Keltainen huone on leveällä oviaukolla yhteydessä saliin, joten ns. yhtenäiseen tilaan saadaan reilut 70 hlö. Vihreän ja Violetin huoneen lisäksi on takaveranta (puolilämmin tila), johon mahtuu myös pieni porukka. Päärakennuksen tiloista emme peri tilavuokraa (paitsi hääjuhlista). Huomioithan siis, että pappilassa voi olla useampia juhlia yhtä aikaa eri tiloissa. Jos kuitenkin haluat että koko talo on teille varattu, perimme silloin tilavuokraa, joka määräytyy henkilömäärän, päivän ja keston mukaan. Poikkeuksena muistotilaisuudet ja häät, joiden aikaan emme ota muita asiakkaita. 

Pihatto

eli vanha kivinavetta on jykevä vanha kiviseinäinen rakennus, johon mahtuu isompikin porukka (reilusti yli 100 hlö). Pihatto sijaitsee pihan toisella laidalla ja on vain ns. kesäkäytössä eli toukokuusta syyskuun loppuun. Pihatossa on lämmittimiä kylmien säiden varalle. Pihatossa voi järjestää mitä erilaisempia juhlia: siellä on baari ja äänentoistolaitteet sekä ”disco”valot. Soveltuu isompien juhlien järjestämiseen.

Kokoustila

on uudempi rakennus pihaton vieressä. Siellä on videotykki katossa sekä valkokangas laskeutuvana takaseinällä, joten se sanansa mukaisesti sopii hyvin kokousryhmille. Tila käy myös pienten juhlien, kuten rippijuhlien ja ristiäisten järjestämiseen. Sinne voidaan myös kattaa pappilan buffet-pöytää tai kahvimenuja tmv.