Varauskäytännöt

Jos ryhmäkokosi on yli 18 aikuista, voit valita menuista mieleisen tai sitten muokkailemme yhdessä menua ryhmällenne sopivaksi. Sijoitamme yli 18 hlön ryhmäsi miellämme saliin (paikkoja noin 50), jossa saatte olla omana ryhmänänne rauhassa. Saatamme päivän aikana ottaa perähuoneisiin pienempiä seurueita, mutta kuitenkin eri aikoina, jotta pienetkään ryhmät eivät kohtaisi toisiaan näin korona-aikana.

Jos ryhmäkokosi on alle 18 hlöä, meiltä löytyy kolme pienempää kamaria, joihin pienemmille ryhmille katetaan. Kun juhlapäivä lähestyy, kannattaa laittaa sähköpostia tai soittaa ja kysäistä eri menuvaihtoehtoja kyseiselle päivälle. Kerromme mikä menu olisi kyseisenä päivänä tarjolla.

Jos bufee-pöytä ei miellytä, meiltä löytyy uutuutena kiva vatitarjoilu-mahdollisuus, jossa ruoat tuodaan isoilla ja näyttävillä vadeilla pöydän keskelle teidän omaan kamariin.

Tutustu vaihtoehtoihin menuista, menuista löytyy hinnat myös vatitarjoilulle. 2 lautasannosmenu-vaihtoehtoa, jos haluat todellista herkuttelua!

Emme peri tilavuokraa, joten lopullinen hinta on ruoan hinta * henkilömäärä. Lopullisen henkilömäärän, mistä myös laskutus tapahtuu (+/-10%), tulisi ilmoittaa noin kahta viikkoa ennen tilaisuutta. Kattauksiin voi esittää toiveita serveteistä ja kukista. Jokaiselle ryhmälle katsotaan sopiva tila ryhmäkoon mukaan ja se sovitaan asiakkaan kanssa etukäteen. Pyrimme tekemään kaikki tuotteet laktoosittomiksi (lukuunottamatta joitakin juustoja), kannattaa kuitenkin varmistaa tarjoilijalta ruokalajien laktoosittomuus. Teemme pyynnöstä erikseen gluteenittomia vaihtoehtoja.

Menujen hinnat sisältävät ruoan lisäksi tilat, kattaukset, tarjoilun ja alv 14/ 24%. Syntymäpäiväjuhliin varaamme keskimääräin neljä tuntia aikaa, mutta pitempäänkin voi toki olla. Turistiryhmät ruokailevat usein 1-1½ tuntia ja kahvitilaisuudet kestävät usein muutamia tunteja. Pienempiä, muutaman hengenkin, seurueita otamme ruokailemaan isompien ryhmien ohella. Käytettävänä on silloin peräkamari, jossa voi olla aivan omassa rauhassaan.

VARAUSEHTOJA:

  • Muista että varaukset ovat aina sitovia, jos ette olekaan tulossa, muista perua varaus! Tarvitsemme varauksiin yhteystiedot, muistathan laittaa sähköpostiisi myös puhelinnumeron, jos tulee vaikka nopeaa kysyttävää ennen juhlia!
  • Emme peri tilavuokraa (paitsi hääjuhlista), mutta jos varaaja on sitä mieltä, ettei talossa saa olla muita ryhmiä perähuoneissakaan, niin silloin kokopäivätilavuokra on 300 €, puolipäivävuokra 200 €. Muutoin otamme ruokailemaan kysynnän mukaan pieniä seurueita pienempiin huoneisiin (eri huoneita, ei siis samassa tilassa). Poikkeuksena esim. muistotilaisuudet/häät, joiden aikaan emme ota muita asiakkaita.
  • Tilausten maksu pankkikortilla tai käteisellä (ellei laskutuksesta sovittu aiemmin)
  • Veloitamme ennalta ilmoitetun henkilömäärän mukaan, mutta huomioimme 10 % poikkeaman
  • Otamme vain sitovia varauksia, emme alustavia varauksia! Juhlan voi kuitenkin sairastumisen tai muun syyn takia perua viimeistään 6 vkoa aiemmin. Korona-aikaan juhlia voi perua lyhyemmälläkin aikataululla.
  • Jos raaka-aineet jo tilattu juhlia varten, niin perimme luonnollisesti jotain korvausta peruuntuneista juhlista.
  • Myös lapset ovat sydämellisesti tervetulleita, mutta muistattehan valvoa lasten touhuja myös pihapiirissä, jotta suuremmilta vahingoilta vältytään. Vanhemmat ovat korvausvelvollisia tihutöistä

Noutomenut: Astiat tulee palauttaa puhtaina 5 vrk sisällä takaisin pappilaan, jos kukaan ei ole paikalla, niin astiat saa jättää pappilan oven taakse (mielellään palauttajan nimilappu päällä, niin tiedetään keneltä astiat ovat). Likaisten astioiden palautuksesta veloitamme lisähinnan. Maksu hakiessa joko kortilla tai käteisellä tai ennakkoon laskulla. Särkyneet astiat voi korvata rahalla tai ostamalla tilalle uuden samanveroisen.